• 22
  • 008
  • 006
  • 005
  • 004
  • 003
  • 002
  • 001


Da braker det løs igjen, Nordmøre & Romsdal Akvarieklubb inviterer alle akvarister, store og små, nybegynnere og veteraner til Storauksjon i Kristiansund.

Dagen er pakket med mye moro på programmet. På denne auksjonen blir det salg av ALT akvarie relaterte ting, Fisk, For, Akvarium, Reker, Kreps, Pynt, Utstyr osv. Alt er til salgs denne dagen. Dette er et av årets største begivenhet for akvaristen i fylket. Posene fylles med spennende og eksotiske fisker som skal bli med en lykkelig kjøper hjem.

Objektene blir filmet "LIVE" og vist på storskjerm etter hvert som de blir lagt frem til salgs, det er da viktig at selgere pakker fisk i poser uten trykk for å oppnå en best mulig pris for sine objekter.

 


Selger på storauksjonen:
Skal du selge noe på auksjonen er det viktig at du setter deg inn i hvordan ting fungerer og hvilke krav som stilles til objektene du skal selge, objekter som er for dårlig pakket osv vil bli avvist av objekt mottaker.Om du trenger hjelp eller forslag så kontakt oss gjerne på facebook eller epost. Se her om du skal selge noe på auksjonen.
For Selgeren

Kjøper på storauksjonen:
Se her om du ikke har kjøpt på auksjon før eller om du ikke er helt sikker på hvordan det fungerer.
For Kjøperen

Stand:
ZooRud Kommer og har stand på auksjonen, og sponser klubben med en flott premie. På standen vil man finne flotte kvalitetsprodukter. Det kommer Akvarie Startersett 35,45,54,65,120 og 200 liter med møbel, filterpumper, varmekolber, grus og røtter, og masse fiskefor og mye mye mer. Så går du med tanker om å investere i nytt kar og utstyr er dette en gylden mulighet til å få seg et veldig godt tilbud.

PREMIE:
ZooRud Akvariesett m/ filterpumpe og LED-belysning 20W Svart (61x36x55CM 120 Liter).

Fastpris bord:
Skal du selge mengder av enkelte objekter vil dette gå ut over kvaliteten på auksjonen, vi setter derfor opp et fastpris bord hvor alt av slike ting blir lagt ut for salg med prislapp på fra selger. Ting som f.eks For, Mallehuler, Medisiner, Bøker, Fiskeposer, Heatpacks, Varmekolber, Luftfilter, Luftpumper, SmåFilter, og andre Kvantumsvarer settes på fastpris bordet. Alt levende skal på auksjon, ellers har man mulighet til å sette minstepris på alt av objekter. Anbefaler da å være realistisk i prissettingen.

Betaling:
Alt betales kontant, ta med 10,20,50 og 100 så det gjør det enkelt for bøssebærerene og få oppgjør.

Kiosk:
Kiosken er åpen under hele auksjonen og det blir salg av:
* Brus, Pølse og Brød
* Kaffe og kaker, Vaffler

Program for dagen: 

10.30 Innlevering av objekter Start.
11.50 Innlevering av objekter Slutt.
12.00 Informasjon og velkommen.
12.10 Auksjon Start.
12.50 Pause "10 Min"
13.00 Auksjon Runde 2.
13.50 Pause "10 Min"
14.00 Auksjon Runde 3.
14.40 Mat Pause.
15.00 Auksjons Runde 4.
Osv til vi er tomme for objekter.

Loddsalg:
Loddsalg i hver pause og når auksjonene er ferdig trekker vi vinner av mange flotte premier, her er er lite utvalg av det vi har å lodde ut denne gangen. Kjempe stor takk til alle sponsorer.

 


Hovedsponsorer.


 

Litt av premiene som kommer på storauksjonen.Det er gratis inngang for alle som ønsker å komme å delta.

Finne frem til Auksjonen.
Denne gangen er StorAuksjone i Braatthallen i Kristiansund.

Bratthallen AS
St Hanshaugen 1, 6514 Kristiansund
 Har du lyst å komme er det viktig at du melder deg på, send en melding eller gå inn på facebookgruppen vår og meld deg på arrangementet der.

https://www.facebook.com/events/323016617905317/

Kontakt person:

Velkommen skal dere være.
Styre NRA