• 22
  • 008
  • 006
  • 005
  • 004
  • 003
  • 002
  • 001

Da er årets store høydepunkt snart her.

Nok en gang inviterer vi i Nordmøre & Romsdal Akvarieklubb til Storauksjon. Og det braker det løs 19.09.2015, store og små, nybegynnere og veteraner er velkommen til det vi legger opp til å bli en kjempe dag for alle.

Dagen er pakket med mye moro på programmet. På denne auksjonen blir det salg av ALT av akvarie relaterte ting, Fisk, For, Akvarium, Reker, Kreps, Pynt, Utstyr osv. Alt er til salgs denne dagen. Dette er den største begivenhet for akvaristen i fylket. Posene fylles med spennende og eksotiske fisker som skal bli med en lykkelig kjøper hjem.

Objektene blir filmet "LIVE" og vist på storskjerm etterhvert som de blir lagt frem til salgs, det er da viktig at selgere pakker fisk i poser uten trykk for å oppnå en best mulig pris for sine objekter.


 

Selger på storauksjonen:
Skal du selge noe på auksjonen er det viktig at du setter deg inn i hvordan ting fungerer og hvilke krav som stilles til objektene du skal selge, objekter som er for dårlig pakket osv vil bli avvist av objekt mottaker.Om du trenger hjelp eller forslag så kontakt oss gjerne på facebook eller epost. Se her om du skal selge noe på auksjonen.
For Selgeren

Kjøper på storauksjonen:
Se her om du ikke har kjøpt på auksjon før eller om du ikke er helt sikker på hvordan det fungerer.
For Kjøperen

Stand:
ZooRud Kommer også denne gangen og har stand på auksjonen, og sponser klubben med en enda større og flottere premie. På standen vil man finne flotte kvalitetsprodukter. Det kommer Akvarie Startersett 35,45,54,65,120 og 200 liter med møbel, filterpumper, varmekolber, grus og røtter, og masse fiskefor og mye mye mer. Så går du med tanker om å investere i nytt kar og utstyr er dette en gylden mulighet til å få seg et veldig godt tilbud.


 

Premie:
Hovedpremien for loddsalget denne gangen er et komplett akvarie  og det vil bli mange andre flotte premier også, vi har nok en gang skaffet et fantastisk premiebord. Takk til alle som bidrar.
 

Fra vår trofaste sponsor Buddy på Molde, får vi et flott akvarium, med pumpe og lys, tusen takk nok en gang for bidraget. 

 
Flere bilder vil komme etter hvert som vi får tatt bilder av alt som kommer på premiebordet, det vil som valig være spekket med godsaker som man kan vinne på loddsalget. :) 

 

G sport Løkkemyra: Frisbee og fire par Kari Traa-sokker. / Felleskjøpet Kristiansund: Kjempekjekk sammenleggbar ryggsekk.

Autoelektro Mekonomen: to sett med T- skjorter, polish, nøkkelring og vinterkitt til bilen

.
 Tre gavekort fra Stena Line. Gjelder for to personer tur/retur Oslo - Frederikshavn med standard lugar

Fruktkorg fra Astero.

Masser div utstyr fra Selbu Akvarium.


Fra Tropehagen Zoo Molde 


Dette var hovedpremien sist Storauksjon, Denne gangen sponser ZooRud et lignende kar bare større, komplett med alt. :)

 

 

Fastpris bord:

Skal du selge mengder av enkelte objekter vil dette gå ut over kvaliteten på auksjonen, vi setter derfor opp et fastpris bord hvor alt av slike ting blir lagt ut for salg med prislapp på fra selger. Ting som f.eks For, Mallehuler, Medisiner, Bøker, Fiskeposer, Heatpacks, Varmekolber, Luftfilter, Luftpumper, SmåFilter, og andre Kvantumsvarer settes på fastpris bordet. Alt levende skal på auksjon, ellers har man mulighet til å sette minstepris på alt av objekter. Anbefaler da å være realistisk i prissettingen.

Betaling:
Alt betales kontant, ta med 10,20,50 og 100 så det gjør det enkelt for bøssebærerene og få oppgjør, man betaler etter hvert som man vinner budrunden. Det kommer da en bøssebærer med ditt objekt og leverer dette til deg og du betaler på direkten.

Kiosk:
Kiosken er åpen under hele auksjonen og det blir salg av:
Brus, Pølse og Brød, Kaffe og kaker, Nystekte Vaffler

Program for dagen: 

10.30 Innlevering av objekter Start.
11.50 Innlevering av objekter Slutt.
12.00 Informasjon og velkommen.
12.10 Auksjon Start.
12.50 Pause "10 Min"
13.00 Auksjon Runde 2.
13.50 Pause "10 Min"
14.00 Auksjon Runde 3.
14.40 Mat Pause.
15.00 Auksjons Runde 4.

Osv til vi er tomme for objekter.

Loddsalg:

Loddsalg i hver pause og når auksjonene er ferdig trekker vi vinner av mange flotte premier, her er er lite utvalg av det vi har å lodde ut denne gangen. Kjempe stor takk til alle sponsorer.


Det er gratis inngang for alle som ønsker å komme å delta, ingen øvre eller nedre aldersgrense her, har du ikke vært på noe slikt som dette før så ta turen innom og treff en trivelig gjeng som alle brenner for akvariehobbyen.

Finne frem til Auksjonen.
Denne gangen er StorAuksjone i Ungdomshuset på Møst. Kikk på kartet under om du ikke er sikker på hvor det er, der ser du ruten du må kjøre fra Krifast og frem til lokalene.

 

Har du lyst å komme er det viktig at du melder deg på, send en melding eller gå inn på facebookgruppen vår og meld deg på arrangementet der.

https://www.facebook.com/events/863333793734689/

Kontakt person:

Velkommen skal dere være.
Styre NRA