• 22
  • 008
  • 006
  • 005
  • 004
  • 003
  • 002
  • 001

Nok en auksjon er unnagjort, og vi er fornøyde og lettet ovar at det nok en gang gikk veldig bra :)


Dagen startet tung og grå som en helt vanlig høstdag her på møre. En flott gruppe engasjerte akvarister står på trappa rundt 10 tiden og er klare for å organisere alt som må på plass for å avholde en auksjon som denne. Det er mye som skal på plass og det er mye som skal fungere, kjøkkenet skal steke vaffler og ordne pølser osv, administrasjonen skal få igang det tekniske som f.eks video fremvisning og alt som har med PC å gjøre. Salgsstand skal på plass så det er bestandig litt hektisk timene før det braker løs. Men vi begynner å bli drillet på dette og det er stort sett de samme folkene som er med å bidrar hver gang så dette er vi blitt flinke på. I timene før auksjonen starter kommer det kasser med salgsobjekter strømmende inn, her er alt ifra skjeldne fisker til komplette akvarier til salgs. Tror det var mange som kom hjem med endel gode kjøp også denne gangen. Det var en god spredning i objektene med masse planter, masse fisk og maller og endel tekniske ting også. Gjennomføringen av selve auksjonen gikk smertefritt og uten noen problemer, selv om det gikk litt fort for oss som satt i sekreteriatet i starten så kom vi inn på rett kjør ganske så kjappt. Før selve auksjonen så delte vi ut 90 diplomer fra oppdrettskampanjen, vi flinke på oppdrett i klubben og de som er med får belønning i form av diplom og heder og ære under slike dager som dette. Vi har i år også Juniorer i klubben som har oppdrett, dette er veldig bra for rekruteringen til hobbyen og Juniorene vil få premie i slutten av året på lik linje med Senior oppdretterne.Under hele auksjonen så hadde ZooRud stand med salg av masse akvarierelaterte produkter, og her kunne man gjøre noe gode kjøp. Kiosken hadde også salg under hele auksjonen og der gikk det i Kaffe og kaker, pølser og brus med ferskstekte vaffler gjør at folk ikke skal gå å være sultne hele dagen.

Ved auksjonens slutt hadde vi en fantastisk stor loddtrekkning, vi har samlet premier fra lokale firmaer i omegn, og det er veldig mange bedrifter som har bidratt med sponsing av premier, dette setter vi umåtlig stor pris på og vil takke hver og en av dere som stilte opp. 


Alt i alt så vil jeg oppsummere dette som en helt ok auksjon, den var ikke så stor som den i Mars 2015, men den var like moro :) Økonomisk så er vi også fornøyde og vi gleder oss allerede til neste gang vi skal avholde auksjon. 


Takk til alle som stilte opp og bidro til å gjøre dette mulig, uten dere kan vi ikke arrangere slike ting som dette. Dere vet hvem dere er så vi nevner ingen her.

-RM