• 22
  • 008
  • 006
  • 005
  • 004
  • 003
  • 002
  • 001

Da var det på tide med en Akvarie auksjon igjen, det er lenge siden vi "jeg og Heidi" har vært på auksjon der vi har kunnet bare sitte å slappe av å slippe å være med å arrangere greiene :) Denne gangen var det Lillestrøm som sto på tapetet, vi kombinerte turen med fotballkamp og kameratbesøk samt bursdagsfeiring, så her var det mye som skulle skje på kun et par dager.

Vi kommer til auksjonslokalet en time før det starter, å finne frem var rimelig enkelt så ikke noe å klage på der. Lokalene var akkurat passe store, og her bruker de prosjektor for å vise objektene på slik at alle som var der fikk med seg hva som var til salgs, dette kommer vi også til å måtte vurdere etter hvert.


Plass til mange folk, gode lyse lokaler.

Her ble det kun solgt levende ting på selve auksjonen, planter, fisk, reker og snegler. Alt det andre røtter, pynt, akvarium, mallehuler, for osv ble solgt på et eget fastpris bord. Dette må nok vi også innføre etter hvert, for vi kan ikke bruke hele dagen på å selge fiskefor til 30,- pr.pose når det kan gjøres på et fastpris bord :)
De hadde kiosk med salg av brus og pølser, rundstykker og vaffler, loddsalg var det også her. Aquamanias hadde Stand, og solgte masse bra greier til gode priser. Vi hadde bestillt oss 16 liter Soil med han, og kjøpte også et par rekekar, litt catappa blader og et par poser med rekefor som vi tenkte å teste ut.

Boonyarit "AQUAMANIAS" Amundsen med familie har stand på auksjonen.


Denne gangen var det nok lite selgere som dukket opp, pratet med Glenn Kongstein som tok imot objekter som skulle selges og han mente det var over 10 stk som hadde fått selger nr, som ikke dukket opp. Det ble dermed ikke så utrolig mange objekter som skulle under hammeren, men nok til at hver og en kunne finne seg en godbit eller to til å ta med seg hjem. 


Inspeksjon av objektene.


Glenn & Ole fikk solgt ALLE objektene, flinke og kunskapsrike auksjonariusser.


Sekreteriatet, logger alle salg og holder kontrollen.


Det ble da masse folk sok kom for å handle.

Prisnivået følte jeg var rimelig greit på fisk og reker, mens plantene synes jeg at selgerene fikk veldig bra betalt for. Vi var egentlig på jakt etter masse planter men måtte gi slipp på mange pga prisen ble for stor :) men slik er det, man kan ikke få alt som man ønsker det. Vi fikk alikevel med oss mye bra, og er meget fornøyd med arrangementet, stor skryt til gjengen som loste oss igjennom dagen.