Bli Medlem

Nordmøre & Romsdal er en akvarieklubb som er nyetablert i skrivende stund, den er dratt igang av entusiaster som vil spre informasjon og gleden av å ha et akvarium i hus. Vi er en god blanding av amatører og veteraner, noen har et akvarium mens andre har 40 kar gående. Akvariehobbyen er ikke bare fisk, men det finnes mye å fordype seg i. Noen liker planter og vier hele karet til å få penest mulige planter, andre vil avle på skjelden fiskearter mens andre igjen vil skape et så naturlig miljø som mulig for fiskene. Det finnes alle typer akvarister. Og nå har vi endelig mulighet til å samles om hobbyen i en felles akvarieklubb.

Det koster 250,- å bli medlem for seniorer "over 16 år" og 100,- for juniorer "til og med 16 år", man har da medlemskap for det året man betaler for. 

Bruk skjemaet her for å registrere deg.
Fordeler som medlem i N&R Akvarieklubb

* Medlemskort med nr.
* Egen epost adresse F.eks "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."
* Rabatter i lokale zoobutikker.
* Medlemskap i Norsk Akvarie Forbund.
* Medlemsblad 4 ganger i året.
* Billigere provisjon på Auksjoner.
* Tilbud på akvarierelaterte turer.
* Klubbmøter.
* Foredrag.
* Tilgang til AquaWeb. "oversikt over dine salg på auksjoner"
* Kunskap og hjelp.
* Sosialt samvær med likesinnede.
* Oppdrettskampanje.

Og mye mye mer.

Klubbmøter:

Det er bestemt på styremøtet at det skal holdes minimum 4 klubbmøter i løpet av året, om det blir bra oppmøtet og interessen er stor nok, så vil vi selvfølgelig kunne holde møte oftere en det. På møtene vil det være sosialt samvær over en kopp kaffe, klubbauksjon, og foredrag. En ypperlig arena til å dele sine erfaringer på godt og ondt. Informasjon om klubbmøter vil komme her på denne siden og på Facebook. 

Auksjoner:

Klubben skal holde minimum 2 storauksjoner i året, lokasjon vil vi prøve å dele på Molde & Kristiansund, Klubben dekker et ganske stort geografisk området så vi må alle hjelpe til for at flest mulig skal kunne komme seg på auksjoner. Det kommer egne oppslag om auksjonene i god tid. 

Lokale Zoo:

Klubben ønsker godt sammarbeid med våre lokale zoo butikker, og vi har fått rabatt avtaler med de fleste allerede, det vil komme en egen side her på www.akvarieklubben.no hvor det står hvilke rabatter vi får og hvor.

Oppdrettskampanje:

Som medlem i Nordmøre & Romsdal Akvarieklubb har du mulighet til å bli med på oppdrettskampanjer i NAF, man vil bli belønnet med diplom og heder på klubbmøter, mer informasjon om oppdrett kommer i egne artikler her på siden :)