Hvordan gjør jeg.

Velkommen til Nordmøre & Romsdal Akvarieklubbs
Oppdrettskampanje.

Her vil du finne informasjon om hva dette er, hvordan du gjør.
 

Som medlem av akvarieklubben har du mulighet til å melde inn dine oppdrett, du vil motta diplomer for dine oppdrett og du vil få poeng som du samler opp igjennom hele året. Vi i klubben vil belønne den som har mest poenge med en liten oppmerksomhet i slutten av sessongen. Vi håper så mange som mulig blir med å skaper en aktiv kampanje i klubben vår.
 

DIPLOM I SØLV

Poengfordeling.

Gull = 7 Poeng
Sølv = 3 Poeng.
Bornse = 1 Poeng.

Poengene deles ut etter valørlisten til NAF.

Registreringene blir oppdatert så fort som mulig, og man vil da komme på listen over de sist registrerte oppdretttene i klubben, man kommer også inn på RANKING LISTEN hvor man kjemper om å komme på de gjeveste plassene. I første omgang er det kun fisk som gjelder i kampanjen, vi får se om vi tar inn reker og snegler osv etter hvert. 
 

Hvordan registrere:

Når yngelen fra ditt oppdrett er 8 uker gammel, og alt ser ut til å gå bra, da kan du registrere ditt oppdrett på klubbens sider, du finner opplysninger med de rette navnene, valør osv på NAF's web side KLIKK HER

Gå inn og velg "Registrer Oppdrett", du vil da komme til et skjema som du skal fylle ut. Fyll ut så nøye som mulig, slik at det blir lett for oppdrettsansvarlig å godkjenne ditt oppdrett. Husk å sette deg godt inn i hvordan det skal dokumenteres.